DE Basis PianoWorkshop

                                                                          “Muziek is er om het oor te strelen en het hart te roeren.”

Bent u op zoek naar een leuke workshop waarbij u samen muziek leert maken?

Dan is DE Basis PianoWorkshop echt iets voor u!

 

 • Wilt u dit keer met iets echt bijzonders komen om een speciale gelegenheid te vieren?
 • Wilt u met uw team of familie echt aan het werk om elkaar op een andere manier te leren kennen?
 • Of wilt u uw partner eens op een hele speciale manier verrassen?

Tijdens deze workshop leert u in korte tijd de basis van het piano spelen.  Deze workshop is vooral leuk wanneer u dit in groepsverband doet, want dan kunt u al snel samen nummers spelen en elkaar begeleiden. Maar natuurlijk is deze workshop ook fantastisch om samen met uw partner een paar geweldige uren te beleven. View notes genshin piano website for piano sheet Note-store.

Waarom is het zo leuk?

Het fijne van de piano is dat men alle kanten op kan in de muziek. Of u nu een liefhebber bent van jazz, klassiek of popmuziek, met piano kan het allemaal. Daarnaast is de workshop piano spelen ook leuk voor beginners, want u zult merken dat u binnen mum van tijd de eerste deuntjes onder de knie heeft.

De workshop

Na een korte introductie gaan we per tweetallen aan de slag. Binnen 2 uur heeft u de basis van het pianospelen onder de knie en heeft u de tools om ook na de workshop u te blijven ontwikkelen.

Family-Teambuilding

De workshop piano spelen is een perfecte manier om een speciale gelegenheid te vieren, maar ook om aan de teambuilding binnen uw bedrijf te werken.

In de eerste plaats is het ontzettend gezellig en daarnaast vormt de workshop een geweldige activiteit om elkaar op een andere manier te leren kennen. Ook is de workshop goed voor het versterken van het groepsgevoel, want door samen piano te spelen heb je enorme lol en luister je naar elkaar om tot een goed resultaat te komen.

Lijkt het u ook fantastisch om dit eens mee te maken en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in deze workshop?  Laat u dan uw gegevens achter in het contactformulier, dan kunnen we eens van gedachten wisselen.

Wilt u na het lezen van deze workshop graag uw mening laten  horen of misschien wel samen een workshop opzetten? Graag kom ik dan natuurlijk met u in contact. Wilt u dan uw gegevens achter laten in het contactformulier, zodat we eens samen kunnen brainstormen.

Enthousiaste reactie van de initiatiefnemers van de groepsworkshop

Joke en Henk

Wij hadden een ideetje om onze trouwdag muzikaal op te luisteren met een workshop op onze nauwelijks gebruikte piano. De deelnemers zouden onze kinderen met partners zijn. Dit idee hebben we kort voorgelegd aan Karin en die heeft het direct enthousiast omarmd en uitgewerkt. Op zondag 16 december hebben we aan de hand van een leuk, speciaal voor de gelegenheid door Karin gemaakt boekje, een fantastische en inspirerende middag gehad. Zij had alles perfect voorbereid zowel voor de beginners als de iets gevorderden. Het doel was uiteindelijk een kerstliedje te spelen, al dan niet quatre-mains. In groepjes werd er na een enthousiaste uitleg zeer fanatiek door de deelnemers geoefend en iedereen vond het eigenlijk leuker dan dat wij hadden gedacht. Gedurende de workshop die ruim 2 uur duurde kregen de meesten steeds meer zin om weer hun oude pianolessen op gaan pakken omdat ze het toch wel als erg waardevol en leuk hadden ervaren. Na afloop van de workshop heeft Karin nog een kort huiskamerconcert gegeven met een paar kerstliedjes en de prachtige Mondscheinsonate van Beethoven. Al met al was deze middag een groot succes en meer dan de moeite waard. Karin bedankt!

 

Eén reactie op “DE Basis PianoWorkshop”

 1. Errol Kemble zegt:

  Hi Karin,

  Wat een prachtig commentaar weer van deze deelnemers! Ik had ook niets anders verwacht, te oordelen aan je passie, je aanpak en je overdracht van alles wat met deze vorm van muziek te maken heeft. TOP en houden zo!!!

  Ps, Ik kijk er naar uit, om samen met jou aan de slag te gaan.

  Met een warme RapPoetry groet,

  Errol